Bartholomeusdag 2018

01/09/2018

Zondag 9 september is het weer zover: “Bartholomeusdag”. Het is dit jaar al weer de 4e editie waarbij stichting Live Life Foundation vertegenwoordigd wordt.
Tijdens dit evenement staan we met een kraampje op het plein van de Bartholomeus kerk in Nootdorp. Vanaf 11.00 uur is er een viering met alle koren, waarna aansluitend een high tea zal zijn.

Zoals elk jaar zullen we weer mooie Afrikaanse sieraden verkopen en Hollandse oliebollen en Malawiaanse mandazi’s bakken.

Dit jaar hebben we ook extra activiteiten voor jong en oud:
– nagels laten lakken in alle kleuren van de regenboog
– haren invlechten in allerlei patronen en zelfs met kraaltjes en touwtjes
– schminken

Alle opbrengsten zullen ten goede komen aan de afronding van de bouw en inrichting van het multidisciplinaire centrum. Tijdens Bartholomeusdag is ons bestuur ook aanwezig om u te informeren over de voortgang van het project en de plannen voor het bezoek aan het project in oktober.

Gedurende Bartholomeusdag is het ook mogelijk om de kerk te bezichtigen of de toren te beklimmen! Of om heerlijk op de boekenmarkt rond te snuffelen om vervolgens de middag af te sluiten met een heerlijke oliebol of mandazi. Zien we u ook aanstaande zondag?
11.00 – 15.00 uur, Veenweg 36 Nootdorp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *