Geen categorie

Aanmelden voor de schilderworkshop – De Verbeelding

21/09/2018

In het weekend van 29 & 30 september (11:00 – 17:00 uur) is de kunstroute van ‘De Verbeelding’ in Nootdorp en omstreken. In dit weekend heeft onze stichting ook een kraampje op het plein van de Bartholomeuskerk om geld in te zamelen voor de projecten in Malawi. U bent van harte welkom voor mooie handgemaakte Afrikaanse sieraden en kaarten, geurende lavendel zakjes en vers gebakken oliebollen en mandazi’s. De kinderen kunnen hun nagels laten lakken en hun haren laten invlechten met gekleurde touwtjes. Bovendien kunt u uw lege flessen inleveren en zal het statiegeld wat hiermee opgehaald wordt besteed worden aan het project.
Tijdens dit weekend kunt u nog steeds afspraken maken of cadeaubonnen kopen voor een stoelmassage, bij Karina van Stoelmassage-Nootdorp http://members.ziggo.nl/stoelmassage-nootdorp/ . De helft van de opbrengst zal gedoneerd worden aan onze stichting. De massages zijn zeker de moeite waard en leuk om cadeau te geven!

Op zondag 30 september is er een speciale activiteit: een schilderworkshop voor beginners verzorgd door kunstenares Batya Brown. Zij zal u meenemen in alle basis beginselen van kunst en schilderen waarna u zelf de mogelijkheid krijgt om creatief aan de slag te gaan. Aanmelden kan via info@livelifemalawi.nl of 06-17590495.
* 12.30 – 13.15 uur: volwassenen vanaf 16 jaar (15 euro pp)
* 14.00 – 14.45 uur: kinderen 4 – 15 jaar (10 euro pp)
* 15.00 – 15.45 uur: volwassenen vanaf 16 jaar (15 euro pp)
Locatie pastorie, Veenweg 36 Nootdorp.

De opbrengst zal geheel ten goede komen aan de realisatie van het multidisciplinaire centrum. Dit centrum heeft een specialisatie voor revalidatie en kinder fysiotherapie. Met diverse disciplines (arts, verpleegkundige, fysiotherapeut en diëtist) zal gestreefd worden naar een betere toekomst voor het kind. Op 16 oktober vertrekken Daniëlle en Mariska naar Malawi om daar het multidisciplinair centrum te openen. Tijdens deze reis zal er een fysiotherapie programma gestart worden, opgezet door Daniëlle en haar studiegenoten van de master ‘Kinder fysiotherapie’. Het centrum is bijna gebouwd. We zijn nog hard op zoek naar sponsors/donaties om het gebouw in te richten en om fysiotherapiematerialen aan te schaffen. Mocht u meer informatie over dit project willen neemt u dan gerust contact met ons op, of kom in het weekend van de Verbeelding naar ons kraampje. We staan u graag te woord.

Helpt u ons ook mee?

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *