Geen categorieNieuws

Fiets kilometers voor Live Life Foundation – Rabo sponsorfietstocht 2017

17/06/2017

Op zondag 17 september 2017 wordt de jaarlijkse Rabo sponsorfietstocht georganiseerd. Stichtingen kunnen zich aanmelden als goed doel. Alle gefietste kilometers zullen door Rabobank Zuid Holland Midden als sponsorgeld worden overgemaakt naar de stichting.
Dit jaar staat Live Life Foundation ook op de lijst! De Rabo Sponsorfietstocht komt langs de mooiste plekken in en rond Delft, Lansingerland, Midden-Delfland en Pijnacker-Nootdorp. Ook zijn er gezellige terrassen opgenomen in de route om even bij te komen. Er zijn 4 verschillende routes voor jong en oud, waarbij u de lengte van de route zelf kiest. Naarmate het aantal kilometers toeneemt, wordt een hoger bedrag door de Rabobank uitgekeerd.
• €5,- voor 15 kilometer (voor de kinderen)
• €10,- voor 30 kilometer
• €20,- voor 60 kilometer
• €20,- voor 85 kilometer (een speciale route voor wielrenners)
Voor meer informatie over de Rabo sponsorfietstocht en de routes zie: https://events.rabobank.com/zuid-hollandmidden/SFT17/?

De routes zijn uitgezet met pijlen zodat u zeker bent van de route die u fietst.
Er kan gestart worden bij Sportcentrum de Viergang in Pijnacker. De starttijd wordt nader nog bekend gemaakt. Op de locatie kunt u aangeven voor welke stichting u fietst. Wij hopen natuurlijk op zoveel mogelijk deelnemers! Helpt u ons mee?

Inschrijven voor deelname kan telefonisch naar Daniëlle Hoefsloot (0638276750) of via het online inschrijfformulier.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjY4JwwITWZwlv6AlSI4am9aYySEFo8CTMf6W3DJemeFbeMw/viewform?usp=sf_link

Momenteel zijn we als stichting druk bezig met een bouwplan voor de uitbreiding van Pio Health Center. We hopen op de korte termijn een nieuw voorlichtingscentrum te kunnen bouwen en een laboratorium. Op deze manier zal de eerste stap naar de preventie op ziektes gedaan worden. Een laboratorium om vroegtijdig te kunnen onderzoeken en diagnosticeren wat een patiënt heeft. Daarnaast een voorlichtingscentrum om de lokale bevolking meer kennis bij te brengen over ziektes, preventie hierop en vroegtijdige herkenning van symptomen. Dit kan bijdragen aan vroegtijdige behandeling van griep, diarree of malaria, wat nu vaak nog tot een hoog sterfte aantal leidt. Samen met sponsors hopen we dit project te kunnen realiseren. Alle opbrengsten van de Rabo sponsorfietstocht zullen ook ten goede komen aan deze projecten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *