Gehaakte producten steunen kraamkliniek

Nog een manier om onze stichting te ondersteunen is het kopen van zelfgemaakte producten. Vrijwilligers haken verschillende producten en doneren deze aan de stichting. De opbrengst van deze producten zal naar de bouw en het opzetten van de kraamkliniek gaan.

Kerstengeltjes

De gelukspoppetjes zijn er in allerlei varianten, met of zonder hoedje en in verschillende huidskleuren. De gelukspoppetjes zijn er ook in een baby variant. De kerstengeltjes zijn wit of beige van kleur en sommigen hebben zelfs een glittertje erin.

Aangezien de opbrengt naar de kraamkliniek gaat zijn er ook andere zelf gehaakte baby accessoires te koop. Zachte rammelaars waar baby’s al vanaf 2 maanden mee kunnen spelen. Warme pantoffeltjes voor in de winterperiode. En tutteldoekjes met een lief slapend gezichtje erop. Dit alles kan in de kleur die u graag wenst. Dit kunt u bij uw bestelling aangeven.

Prijzen: €3,00 per stuk voor de gelukspoppetjes en de engeltjes. De rammelaar is €5,00 per stuk en voor €7,50 heeft u een setje van rammelaar en een baby poppetje. De pantoffels zijn €12,50 per paar en het tutteldoekjes is €12,50 per stuk.

tutteldoekje
schoentjes
Gelukspoppetje 1-19
baby en rammelaar 5

Via mail of via onderstaand bestelformulier kunt u ze bestellen. Ze kunnen worden opgehaald of via de post worden verzonden (prijs is excl. verzendkosten).


Bestelformulier