Gehaakte producten steunen kraamziekenhuis

Kerstengeltjes

Nog een manier om onze stichting te ondersteunen, is het kopen van zelfgemaakte producten. Vrijwilligers haken verschillende producten en doneren deze aan de stichting. De opbrengst van deze producten zal naar de bouw van het kraamziekenhuis gaan.

De gelukspoppetjes zijn er in allerlei varianten, met of zonder hoedje en in verschillende huidskleuren. De gelukspoppetjes zijn er ook in een baby variant. De kerstengeltjes zijn wit of beige van kleur en sommigen hebben zelfs een glittertje erin. Ook kan het kerstengeltje met een lichte worden besteld, dat geeft helemaal een warme uitstraling. Die met het lichte zijn er in het groot in wit en blauw, maar ook de kleine varianten kunnen op het lichte gezet worden.

Aangezien de opbrengt naar het kraamziekenhuis gaat zijn er zelf gehaakte baby accessoires te koop. Zachte rammelaars waar baby’s al vanaf 2 maanden oud mee kunnen spelen. Warme pantoffeltjes voor in de winterperiode. En tutteldoekjes met een lief slapend gezichtje erop. Dit alles kan in de kleur die u graag wenst. Dit kunt u bij uw bestelling aangeven.

Prijzen: €3,50 per stuk voor de gelukspoppetjes en de engeltjes. De grotere kerstengel is €4,50, wanneer u een lichtje erbij wilt is dat €1,00 extra. De rammelaar is €7,50 per stuk, piepolifantje is €7,50 per stuk. De pantoffels zijn €12,50 per paar en het tutteldoekjes is €12,50 per stuk.

Gelukspoppetjes totaal
20201108142130_IMG_4800
schoentjes

Engeltjes

Gelukspoppetjes

Baby spullen

Via info@livelifemalawi.nl of via onderstaand bestelformulier kunt u ze bestellen. Ze kunnen worden opgehaald of via de post worden verzonden (prijs is excl. verzendkosten).


Bestelformulier