Gelukspoppetjes, engeltjes en sleutelhangers

Nog een manier om onze stichting te ondersteunen is het kopen van zelfgemaakte gelukspoppetjes, kerstengeltjes of sleutelhangers. Ellen Hoefsloot haakt deze poppetjes en hangers in haar vrije tijd en doneert deze aan de stichting. Een andere vrijwilliger haakt de kerstengeltjes en ook zij doneert deze aan de stichting.

De kleuren op de foto’s kunnen iets afwijken van het echt. Mocht u een verzoek hebben voor een andere kleurencombinatie, dan kan dat ook worden doorgegeven en zal die speciaal voor u gemaakt worden.

De baby’s en rammelaars zijn er in roze, blauw, mintgroen en geel. Ze kunnen ook wit met een kleuraccent van de genoemde kleuren. De gezichten van de poppetjes kunnen in een blanke huidskleur, iets donkerder en bruin.

Voor €3,00 per stuk zijn de poppetjes en de engeltjes te koop, de rammelaar is €5,00 per stuk en voor €7,50 heeft u een setje van rammelaar en een baby poppetje. De sleutelhanger zijn voor €2,00 per stuk te koop. Deze zijn te bestellen via mail of via onderstaand bestelformulier. Ze kunnen worden opgehaald of via de post worden verzonden (prijs is excl. verzendkosten).


Bestelformulier