Geen categorie

Handgemaakte verjaardagskaarten uit Malawi

13/05/2017

Ze zijn er weer…de handgemaakte kaarten gemaakt uit Malawi. Dit keer nog geen kerstkaarten, maar verjaardagskaarten. De kaarten worden door Jefferson en de mensen uit zijn bedrijfje gemaakt van verschillende materialen. De handgemaakte verjaardagskaarten zijn gemaakt van restafval van theebladeren, bananenbladeren, kartonnen verpakkingen en zelfs olifanten poep om het papier steviger te maken. Kaarten worden dus lokaal gemaakt en door onze stichting ingekocht. De opbrengst voor dit bedrijfje in Malawi helpt mee aan het verbeteren van de lokale voorzieningen qua werk maar ook de leefomgeving. Hierdoor is het hele dorp gebaat bij het project van Jefferson.

Naast deze kaarten maakt het bedrijfje van Jefferson ook nog andere mooie handgemaakte producten waaronder kalenders, boekjes of boekenleggers. Kijk voor meer informatie op: https://throwupgallery.com/jefferson-gulo/

De opbrengst van de verkoop van de verjaardagskaarten in Nederland komt ten goede aan onze projecten. Zo steunt u dus twee projecten in een! Er is een beperkte oplagen. Wees er snel bij als u zo’n vrolijke originele verjaardagskaart wilt versturen. Kaarten zijn te koop voor 2 EURO per stuk inclusief envelop. U kunt ons een berichtje sturen om uw bestelling door te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *