Happen & trappen – sponsorfietstocht 2018

10/07/2018

Dit jaar geen Rabo sponsorfietstocht maar een door Live Life Foundation georganiseerde unieke fietstocht door Oostland: Happen & trappen. Op zaterdag 4 augustus zal deze fietstocht u door de mooiste plekjes in en rondom Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Nootdorp brengen. Ook zijn er koffiepunten en zelfs een pannenkoekenpunt in de route opgenomen om even bij te komen van alle gefietste kilometers. Er zijn 3 verschillende routes voor jong en oud, waarbij u de lengte van de route zelf kiest.
• €5,- voor 15 kilometer met koffie/thee + zelfgemaakte cake
• €7,50 voor 35 kilometer met koffie/thee + zelfgemaakte cake en verse pannenkoeken
• €7,50 voor 50 kilometer met koffie/thee + zelfgemaakte cake en verse pannenkoeken

De startlocaties zijn H.Bartholomeuskerk in Nootdorp, OLV kerk in Berkel en Statensingel 37 in Rotterdam. Tussen 10:00 – 12:00 uur kan gestart worden met de fietstocht.

Inschrijven voor deelname kan telefonisch naar Mariska de Bruijn (0617590495), per mail info@livelifemalawi.nl of via het online inschrijfformulier.
https://docs.google.com/forms/d/10ov-dB6-m4tAjt335BbNJqLTT75jU_ygjgfMzQH1e2Q/viewform?edit_requested=true
Een andere optie is om bij een van de kerken van parochie Christus Koning in te schrijven op het aanmeldformulier achterin de kerk.

Momenteel zijn we in volle gang met de bouw van het multidisciplinair centrum. Fase 3 is afgerond: het dak is geplaatst. Nu rest de afronding: aanleg van elektriciteit- en watervoorziening, stucwerk, plaatsen van ramen en deuren, schilderen en de inrichting. Met het tempo waarin nu gewerkt is, kan het project klaar zijn voordat Mariska en Daniëlle het project in oktober zullen bezoeken. Om de afronding te bekostigen is nog ongeveer €6500,- nodig. Alle opbrengsten van de Happen & trappen sponsorfietstocht 2018 zullen ten goede komen aan het multidisciplinair centrum.

Wij hopen natuurlijk op zoveel mogelijk deelnemers met dit evenement! Helpt u ons mee?

2 thoughts on “Happen & trappen – sponsorfietstocht 2018

    1. Hartelijk dank voor uw lovende woorden en deelname! Volgend jaar hopen we zeker weer zo’n mooie fietstocht te organiseren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *