Kunstroute “De Verbeelding”

01/10/2018

Afgelopen weekend vond de jaarlijkse kunstroute “De verbeelding” plaats in de regio Nootdorp en omstreken. Deze kunstroute komt langs diverse locaties waaronder de Bartholomeuskerk, te Nootdorp. Tijdens dit evenement was ook onze stichting vertegenwoordigd met een kraampje waar mooie handgemaakte Afrikaanse sieraden, kaarten, gehaakte engeltjes en gelukspoppetjes verkocht werden. Dit weekend is er een record aan oliebollen en mandazi’s gebakken: 14 kg!

Op zondag werd voor het eerst een schilderworkshop gegeven door kunstenares Batya Brown. Zij leerde de deelnemers de fijne kneepjes van het vak. Hoe houd je je penseel, of hoe je contrast kunt aanbrengen of met schaduw kunt werken op het schilder doek. De resultaten zijn prachtig (zie foto’s). Het was zeker een succes. Voor een ieder die de schilderworkshop gemist heeft is het zeker een aanrader om de volgende keer deel te nemen!

Met een opbrengst €657,65 kunnen we terug kijken op een zeer geslaagd en zonnig weekend, want ook het weer zat ons erg mee! Hartelijk dank aan alle donateurs en vrijwilligers.

Voor nu was dit het laatste evenement voordat Daniëlle en Mariska op 15 oktober naar Malawi zullen vertrekken. Gedurende de periode in Lusangazi zal het revalidatiecentrum verder ingericht worden en feestelijk geopend. Er is nog ruim €3000,- nodig om de inrichting voor het revalidatiecentrum te bekostigen. Helpen jullie mee?
Tijdens deze reis zullen we ook een blog bijhouden op een aparte pagina om een ieder te informeren over onze werkzaamheden. Volg ons via stichtinglivelifefoundation.wordpress.com en meld u daar aan via een inschrijflink zodat u bericht per mail ontvangt als er een nieuw verhaal geplaatst is.

Markt LLF
Markt LLF
Markt LLF
Markt LLF
Markt LLF
Markt LLF

2 thoughts on “Kunstroute “De Verbeelding”

  1. Wat leuk! Ik zie dat jullie een blog gaan bijhouden van jullie werkbezoek aan de kliniek in Malawi. Wij hebben ons meteen aangemeld. We zijn benieuwd naar de ervaringen tijdens jullie verblijf. Heel veel succes, Mariska en Danielle!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *