Geen categorie

Nieuwe bestuursleden

04/05/2019

Sinds begin dit jaar zijn er twee nieuwe bestuursleden actief bij Live Life Foundation. We zijn heel blij dat zij zich willen inzetten voor de projecten van Live Life Foundation! 

Hieronder stellen zij zich aan u voor.

Amber Groos: Mijn naam is Amber (1993). Ik ben verloskundige en tevens bijna afgestudeerd als verpleegkundige. De afgelopen jaren heb ook ik Afrika mogen ontdekken. Zo heb ik onder andere een hoop ervaring mogen opdoen als verloskundige in een Gambiaanse kliniek. Mariska ken ik via een organisatie waarmee ik jaren terug naar Kenia ging. Al sinds de start van de foundation riep ik dat ik me ooit wilde aansluiten. Dat moment brak aan op het moment dat de stichting plannen had voor de bouw van een kraamkliniek. Ik zal mij dan ook voornamelijk bezighouden met de moeder- en kindzorg.

Madelon van Tilburg: Ik ben Madelon van Tilburg en werkzaam bij Buurtzorg (International) als wijkverpleegkundige. Door mijn werk heb ik al veel verschillende landen bezocht en ervaren hoe de zorg georganiseerd is. Maar door een reis naar Ethiopië zag ik ook een hele andere kant. Het bezoek aan een kleine kliniek deed mij beseffen dat ik graag iets wil bijdragen om de zorg in Afrika te verbeteren. In een bericht in een lokale krant las ik over de Live Life Foundation en zo kwam alles samen. Als bestuurslid wil ik me graag inzetten voor goede gezondheidszorg in Malawi. Met als wens “home based care” op te zetten rondom de kliniek.

28/02/2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *