Ons vrijwilligers team

Op deze pagina willen we graag onze vrijwilligers in het zonnetje zetten. Zonder hen zouden we niet zo ver zijn gekomen en we zijn enorm dankbaar voor wat ze voor ons doen.

Afbeeldingsresultaat voor zonnetje

Natuurlijk zijn we iedereen dankbaar, maar aantal vrijwilliger zouden we graag specifiek in het zonnetje willen zetten. Zo danken we Peter Hoefsloot en Robert Timmers voor het bakken van de oliebollen. Zijn we dankbaar voor de lavendelzakjes van Toos de Bruijn, de gehaakte engeltjes van mevrouw van Bohemen, de gehaakte poppetjes van Ellen Hoefsloot en voor het bakken van cakes en hartkoeken door Joke de Bruijn. Ook Franska Bakker bedanken we graag voor het ontwerpen van de banner en Laura Muis en Robin van Schieveen voor het vormgeven van de website. Voor het uitwerken van nieuwe evenementen en projectplannen bedanken we ook Batya Brown, Lisa de Groot, Charlotte Wilhelmus, Anoeshka Bos en Franciska Hofstee. Ook Aat van Tilburg zouden we graag in het zonnetje zetten, voor zijn hulp omtrent het ontwerpen van de kraamkiniek. Last but not least, bedanken we graag Guus en Mark de Bruijn voor het uitvoeren van alle hand en spandiensten.

In dit stukje kan helaas niet alles en iedereen genoemd worden. Veel van de bovengenoemde vrijwilligers doen nog veel meer van ons en niet iedereen is genoemd. Toch hopen wij dat iedereen zich beseft hoe dankbaar we zijn, om zo’n mooie groep mensen rond ons te hebben.

Dus bedankt lieve vrijwilligers, jullie zijn mooi, allemaal.

Wilt u zich ook aanmelden als vrijwilliger, dat kan via info@livelifemalawi.nl of via het contactformulier.