Regen en kou maar een hartverwarmende Koningsdag

30/04/2017

Koningsdag was dit jaar nog kouder dan de kerst! De kranten stonden er vol van. Er viel geregeld een bui, ook al deed het zonnetje hard zijn best te schijnen. Toch kijken we terug op een fijne Koningsdag door onder andere de warme ontmoetingen met nieuwe geïnteresseerde mensen.

Onder het genot van een lekkere oliebol of Mandazi ontstonden veel gesprekken over het doen van ontwikkelingswerk, het land Malawi, onze projecten en hoe we te werk gaan. Kinderen die regelmatig terug kwamen om wat van onze foto’s te bekijken of vroegen wat er met hun bijdrage zou gebeuren. Ondanks dat de opbrengst dit keer wat minder was dan andere keren zijn we blij met het resultaat.

Nu zijn we in staat om de twee personeelshuizen weer een beetje verder af te kunnen bouwen. Momenteel resteert nog het aanleggen van elektriciteit, het bouwen van een muur om het terrein wegens de veiligheid en wordt de laatste afwerking met betrekking tot schilderwerk gedaan. Het resterende bedrag om dit project af te kunnen ronden bedraagt €3000,- .

We bedanken iedereen voor hun komst op Koningsdag en zien uit naar het volgende evenement!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *