Geen categorie

Vrijwilligers naar Malawi

Over 7 weken is het zover. Dan gaan onze 3 kinderfysiotherapeuten naar Malawi. Bij deze stellen zij zichzelf even aan u voor!

Astrid Poot: ‘Ik ben 50 jaar, getrouwd met Pieter en moeder van Tom en Lieke. Inmiddels 27 jaar werkzaam als kinderfysiotherapeut bij het Kinderfysiotherapeutisch Centrum Zoetermeer. Daar hebben collega Trisja en ik Daniëlle mogen begeleiden als stagiaire. Toen zij aangaf voor vrijwilligerswerk naar Malawi te gaan was mijn interesse direct gewekt. 20 jaar geleden ben ik daar op vakantie geweest en heb altijd al de kriebels gehad om ons mooie vak, en inmiddels verkregen kennis, aan anderen over te dragen. Wat een kans, ik ga ervoor!

Trisja Gravendeel: ‘Ik ben 35 jaar en getrouwd met Arie en moeder van Leroy en Cyan. Ik ben werkzaam als kinderfysiotherapeut bij het Kinderfysiotherapeutisch Centrum Zoetermeer. Daar hebben Astrid en ik Daniëlle mogen begeleiden als stagiaire en zo is het balletje gaan rollen om zelf ook naar Malawi te gaan. Ik ben gelukkig met alles om mij heen en daarom wil ik mij graag inzetten in Malawi om ook daar behandelmogelijkheden van de kinderfysiotherapeut te vergroten. Elke ouder wil het beste voor zijn kind. Op deze manier bijdragen in een land waar zorg niet vanzelfsprekend is lijkt me heel mooi!

Danielle Hoefsloot: ‘Het is inmiddels al weer 1,5 jaar geleden dat ik samen met Mariska naar Malawi ben gegaan om het project te bezoeken. Ik kan niet wachten om de vorderingen te zien en daar weer mijn steentje bij te dragen!’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *